Dieet Pro


Dieet pro is een van de meest populaire eiwitshakes die er op dit moment te verkrijgen is. De shakes van Dieet pro danken hun populariteit aan het feit dat ze slechts 79 kcal per shake bevatten. Echt heel weinig als je het vergelijkt met andere dieetshakes waarbij je al snel op de 100 tot 200 kcal zit. Verder bevat de shake praktisch geen suikers en vetten en zit het wel boordevol met eiwitten. Veel mensen die willen afvallen hebben al succesvol gebruik gemaakt van de Dieet pro shakes.
Dieet pro

Wat zit er in de dieet pro shakes?

De Dieet pro shakes bevatten 79 kcal per shake. Een shake bestaan voornamelijk uit eiwitten (19, 2 gram) en een klein beetje koolhydraten (0,8 gram suikers) en geen vet. De eiwitten die gebruikt zijn in de shake zijn van hoogwaardige en gezonde kwaliteit. In de shakes zit het Micellar Caseïne Eiwit voor bescherming van je spiermassa. Ook zit er L-Carnitine in de shakes van dieet pro ter versnelling van de vetverbranding.

De shakes van Dieet Pro zijn glutenvrij.

Hoe gebruik ik dieet pro?

De shakes van zijn ontwikkeld door Nutri Dynamics. De shakes zijn te verkrijgen in vier verschillende smaken te weten:

 • Banaan
 • Vanille
 • Chocolade
 • Aarbei

Een pot Dieet pro bevat 500 gram poeder waarmee je 22 dieetshakes per pot kunt maken. Aangeraden wordt om ’s ochtends en ’s middags een shake te nemen. Je combineert dit met gezonde tussendoortjes en gezond avondeten. Groot voordeel is dat je ’s avonds gewoon met je gezin kunt eten. Je eet regelmatig en slaat geen maaltijden over. Door de verzadigende werking van de shakes heb je geen last van honger en omdat je ’s avonds gewoon mag eten is het goed vol te houden.

Ben je al veel afgevallen dan kun je langzaam gaan afbouwen naar 1 shake per dag. Ook na het gebruik van de shakes kun je voor jezelf soort balansdagen inbouwen door op die dagen terug te vallen op de shakes van Dieet pro. Zo houd je continu je balans in het gewicht en voorkom je een jojo effect.

De shakes maak je aan met 1 afgestreken maatschep zoals die wordt meegeleverd bij bestelling. Je voegt vervolgens een glas koud water of magere melk (mag ook sojamelk) toe. Ook kun je combineren met magere yoghurt. Roer goed door en je hebt een lekkere shake met een smaak naar keuze!

Voordelen dieet pro

De shakes van dieet pro zijn zogenaamde eiwitshakes. Deze hebben veelal generieke voordelen zoals:

 • Geen afbraak van spiermassa. Spiermassa is heel belangrijk voor een goede stofwisseling. Het risico als je gaat afvallen zonder voldoende eiwitten bestaat dat je geen vet maar spiermassa gaat verliezen waardoor je alleen maar verder van huis raakt.
 • Geen honger gevoel. De eiwitten werken verzadigend waardoor je geen honger hebt.

De shakes van Dieet pro hebben nog als extra voordeel:

 • Snel afvallen. Doordat de shakes dermate weinig calorieen bevatten val je snel af.
 • Goedkoop. Je betaalt erg weinig voor een shake. Dieet pro is een van de goedkoopste zo niet de goedkoopste shake die er op de markt is. Helemaal als je gebruik maakt van de speciale voordeelactie zoals onder aan de pagina te vinden is het echt spot goedkoop.
 • Gezond. De shakes bevatten zo weinig koolhydraten en vetten dat ze gezonder zijn dan veel andere eiwitshakes.
 • Lekker. De shakes zijn er in 4 smaken en mensen vinden de shakes over het algemeen erg lekker.
 • Makkelijk aan te maken. De maatschep wordt meegeleverd en je hebt een shake in een handomdraai.

Geen afbraak van spiermassa. Spiermassa is heel belangrijk voor een goede stofwisseling. Het risico als je gaat afvallen zonder voldoende eiwitten bestaat dat je geen vet maar spiermassa gaat verliezen waardoor je alleen maar verder van huis raakt.

Nadelen dieet pro

Nadeel is zoals bij alle andere shakes ook het geval is: het risico op een jojo effect. Je kunt dit wel voorkomen door de shakes langzaam af te bouwen en tegelijkertijd te werken aan gezondere eetgewoonten. Hoe je dit kunt doen lees je op de homepage.

Dieet Pro bestellen

Ik heb speciaal voor jou een afspraak kunnen maken waardoor je nu tijdelijk Dieet Pro tegen de goedkoopste prijs kunt bestellen via mijn website. Er zijn meerdere keuzes mogelijk zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past. De actie is tijdelijk dus wees er snel bij! Door op de knop te klikken krijg je een totaaloverzicht van alle acties die er gelden rondom Dieet Pro.

Recent Posts