Vitadis

Daphne Boters december 24, 2013 1

Update mei 2017: Dit product is niet meer verkrijgbaar. Een goed alternatief voor Vitadis zijn de shakes van dieet pro

 

 

Wat is het Vitadis dieet?

Het Vitadis dieet is genoemd naar het bedrijf dat het dieet ontwikkeld heet; de Vitadis Groep B.V. gevestigd in Hengelo Overijssel. Het dieet wordt ook “Vitadis Slanker Leven”, of “Afslank totaal” genoemd. Het bedrijf heeft meerdere fysieke vestigingen voornamelijk in Overijssel en het zuiden van het land. Groot voordeel dus voor mensen die het dieet volgen is dat u er fysiek naar toe kunt. Ook is het bedrijf goed bereikbaar via email en de telefonische klantenservice. Hieronder een korte opsomming van waar het dieet voor staat:

 • Het is een medisch verantwoord eiwit dieet;
 • Gezond en goed vol te houden;
 • Meer dan 80 verschillende producten maken onderdeel uit van het dieet;
 • Omvangrijke gratis persoonlijke begeleiding vanuit Vitadis coaches;
 • Coaches hebben zelf ook het product gebruikt;
 • Wekelijkse afspraken (indien gewenst);
 • Geen zin in fysieke begeleiding? U kunt ook kiezen voor volledige online begeleiding via mail, online persoonlijk profiel, ebooks en een app;
 • Aandacht voor opbouwen gezond eetpatroon;
 • Analyse persoonlijke situatie;
 • Geen jojo effect;
 • Geen honger door de 6 eetmomenten;
 • Koolhydraat en vet arm;
 • Wetenschappelijk beargumenteerd;
 • Door de persoonlijke aandacht is het dieet ook flexibel en praktisch ingestoken met maar als 1 doel: uw streefgewicht bereiken en behouden;
 • Gewoon blijven eten kan. ’s Avonds normaal eten met uw gezin vindt Vitadis erg belangrijk.

Welke verschillende producten zijn er?

Vitadis heeft het u makkelijk gemaakt door de producten te bundelen in pakketten. Onderstaand een toelichting per pakket

Startpakket fase 1

Het startpakket fase 1 bevat voor 1,5 week voeding met uitzondering van de avondmaaltijden. U kunt ’s avonds gewoon zelf gezond koken. Hiervoor is bewust gekozen omdat het enerzijds gezellig is om samen met uw partner/gezin/vrienden samen hetzelfde te eten. Daarnaast leert u gedurende het dieet om gezond te koken. Vitadis helpt u hierbij door onder andere een gratis receptenboek bij te leveren met 223 gezonde en lekkere recepten. Gratis coaching is inbegrepen.

U ontvangt alles wat u nodig heeft om een ontbijt, lunch en desserts te maken. Verder ontvangt u ook tussendoortjes, repen, shakes en allerlei gratis bijgeleverde artikelen. Met het startpakket fase 1 vallen mensen gemiddeld 3 tot 6 kilo per week af!

Startpakket fase 2

Met het startpakket fase 2 moet je zelf zorgen voor ontbijt, lunch en avondeten. Deze fase wordt vaak gebruikt door mensen die al veel zijn afgevallen en gewend zijn geraakt aan het gezonde eten. Fase 2 is een logische stap vanaf fase 1. In het pakket vindt u allerlei tussendoortjes, chocolade cakejes, repen, zoete snacks en allerlei gratis bijgeleverde producten die u verder op weg helpen richting een gezond leven. Gratis coaching is inbegrepen.

Vitadis probeerbox

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst Vitadis proberen en kennismaken met de producten dan kun je kiezen voor de probeerbox. In de box vind je een goede mix van de producten die Vitadis aanbiedt (13 stuks). Je kunt ze proberen en kijken of het product wat is voor jou voordat je begint aan fase 1 of fase 2.

Gebruikerservaringen

De gebruikerservaringen spreken voor zich en zijn allemaal heel positief. Hieronder een selectie van enkele ervaringen van deelnemers aan het Vitadis dieet.

marleen

ron

sylvia

yvonnne

Vitadis bestellen

Vitadis is een geavanceerd dieet waarvoor veel kosten zijn gemaakt. Een product met enorm hoge kwaliteit. Dit vertaalt zich ook in de prijs. Gelukkig heeft Vitadis speciaal voor onze website de mogelijkheid geboden om tijdelijk een korting van maar liefst 60% aan te bieden als u via onderstaande kortingslink bestelt. Ze kunnen niet aangeven hoe lang de actie nog duurt dus wil je  bestellen wacht dan vooral niet te lang. Ook kun je via onderstaande knop nog meer informatie krijgen over de Vitadis producten:

One Comment »

 1. Claudia Eveleens januari 30, 2016 at 1:33 pm - Reply

  Goedenmiddag, ik heb interesse in dit dieet, en zou graag telefonisch contact hebben.

Laat een reactie of vraag achter »