Met dieet shakes Kruidvat ben je binnen no time weer in vorm

Daphne Boters maart 12, 2017 0

Als je een ontspannende winter hebt meegemaakt dan is de kans groot dat je een beetje uit vorm bent en dat er een zeer bekend wintervetje is bijgekomen.  In de zomer moet dat er natuurlijk weer af. De vraag is dan ook hoe je snel en effectief dat wintervetje weer kunt verwijderen. Vaak gaat het maar om een paar kilo’s, maar het kunnen er ook iets meer zijn natuurlijk. De winter is nu eenmaal een tijd waarin je minder snel weer en wind trotseert om de sportschool te bezoeken. Dus zodra de lente aanbreekt en je weer in zomerse kleding rond gaat lopen moeten die kilo’s er weer af. Nu zou je fanatiek kunnen gaan sporten in de sportschool, maar een abonnement is duur en, laten we eerlijk zijn, wie heeft er tegenwoordig nu echt zin om zichzelf helemaal in het zweet te werken? Er is nog een andere optie waarbij je niet elke dag naar de sportschool hoeft te reizen om je in het zweet te werken. Deze optie bestaat uit het nuttigen van een dieet shake. Dit kun je gewoon thuis doen en je kunt bij wijze van spreken op de bank zittend en al afvallen. Dit allemaal met de dieet shakes Kruidvat.

 

Wat zijn dieet skakes Kruidvat?

Dieet shakes Kruidvat zijn gewoon dieet shakes en dan van het huismerk van Kruidvat. Je kunt natuurlijk ook andere merken van dieet shakes kopen. Hierbij kun je denken aan:

  • Herbalife
  • Atkins
  • Dieet pro
  • Weightcare
  • Modifast

Alle shakes hebben zo hun eigen voordelen en nadelen. Sommige shakes zijn erg duur en andere zijn juist goedkoop. Dieet shakes Kruidvat behoren tot de goedkopere categorie. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit daarom minder is.

Duurdere shakes zoals die van Herbalife zijn van veel mindere kwaliteit. Deze bevatten bijvoorbeeld veel suikers. Overigens bevatten de Kruidvat shakes ook meer suikers dan de verpakking doet vermoeden.

De dieet shakes Kruidvat zijn van uitstekende kwaliteit en dat ook nog eens voor een goede prijs. Je kunt de dieet shakes Kruidvat per blik kopen. Per blik kun je dan een stuk of 20 shakes maken. De dieet shakes Kruidvat maak je door het poeder aan te lengen met bijvoorbeeld sojamelk.

Door dieet shakes Kruidvat te gebruiken kun je vrij snel kilo’s kwijt raken. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Om meer te weten te komen over de werking van de dieet shakes Kruidvat kun je hieronder verder lezen.

Het geheim van de dieet shakes Kruidvat

De werking van de dieet shakes Kruidvat is eigenlijk heel simpel. Het menselijke lichaam heeft een x aantal calorieën per dag nodig. Door de dieet shakes Kruidvat te gebruiken consumeer je ongeveer twee derde minder dan de benodigde hoeveelheid calorieën. Om dit tekort te compenseren gaat het lichaam vetten verbranden en daardoor val je af.

Nu zou je denken dat als je dus in principe te weinig eet, je de hele dag honger hebt. Dat is dus het geheim van een dieet shake, want met de dieet shakes Kruidvat eet je minder dan je nodig hebt zonder dat je een honger gevoel ervaart. Dit is omdat de dieet shakes Kruidvat vol met proteïnes zitten. Deze proteïnes zorgen voor een vol gevoel en deze worden niet door het lichaam verbrand.

Als je bijvoorbeeld veel koolhydraten gaat eten, dan worden de koolhydraten juist wel verbrand. Maar als er proteïnes binnen komen, dan kiest het lichaam ervoor om de vetten te verbranden. Op deze manier kun je snel afvallen omdat je veel minder calorieën binnen krijgt.

Tegelijkertijd heb je geen hongergevoel en krijg je ook nog eens voldoende voedingsstoffen binnnen. Dat is dus het geheim achter de dieet shakes Kruidvat.

De voordelen en nadelen van dieet shakes

Wat voor soort shake je ook nuttigt, of het nou dieet shakes Kruidvat betreft of dieet shakes Herbalife, alle shakes hebben dezelfde voor- en nadelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je er snel mee af kunt vallen en dat je geen honger gevoel hebt.

Een ander voordeel is dat je de shakes makkelijk zelf kunt bereiden en dat je ze in principe overal mee naar toe kunt nemen. Op deze manier kun je altijd aan je dieet vasthouden, ook als je naar je werk gaat of op bij iemand op visite gaat. Maar er kleven natuurlijk ook nadelen aan vast. Zo is het zeer ongezond om te lang shakes te gebruiken.

Je krijgt als het ware een proteïne overschot. Een shake dieet is dan ook het beste te gebruiken als kort en tijdelijk middel om snel af te vallen. Daarna moet je eigenlijk zo snel mogelijk weer normaal en gezond gaan eten. De nadruk ligt hier op ‘gezond’, want anders ontstaat het welbekende jojo effect en kun je opnieuw beginnen.

 

Laat een reactie of vraag achter »