Beste afslankproducten kopen, review en aanbiedingen


Welke voor maximale resultaten?

afslankproducten voor maximale resultaten
Het is bijna tijd om je zwempak aan te trekken op het strand! Maar om er op je best uit te zien, wil je een paar kilo afvallen en/of je sinaasappelhuid verminderen? Bent u op dieet maar op zoek naar andere manieren om gewicht te verliezen en/of cellulitis te verbranden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Afslankcrèmes, voedingssupplementen, maaltijdvervangers en zelfs afslankleggings, Vork & Bikini onthult de meest effectieve afslankproducten om snel aan te nemen om deze zomer een droomlichaam te hebben! Maak plaats voor de Top 10, hier gaan we!

XLS medical® vetvanger (voedingssupplement)

XLS medical® vetvanger
In capsulevorm is XLS medical® fat catcher samengesteld uit litramine, gedehydrateerde cactusbladeren en lipofiele vitaminen A, D en E. Deze drie actieve afslankingrediënten houden het vet vast, verhogen het verzadigingsgevoel en vergemakkelijken de darmtransit. Het resultaat? In combinatie met een vermageringsdieet wordt het gewichtsverlies vergemakkelijkt en aanzienlijk versneld.

Driemaal daags 1 tot 2 capsules met een glas water innemen, na elke maaltijd.

Linéance Caféi Sculpt® (afslankende crème)

Linéance Caféi Sculpt®
Het principe van een afslankingscrème? Om huidkloven (vetophopingen onder de huid) weg te werken en cellulitis (en het sinaasappelhuideffect) te verminderen door middel van cafeïne, DE vetverbrandende stof bij uitstek. Onze top 1? Linéance Cafei sculpt® crème met een concentratie van 20% bi-cafeïne (zuivere cafeïne en groene koffie) die inwerkt op de lipolyse om vet doeltreffend te verwijderen. Na enkele toepassingen is de huid steviger en is de sinaasappelhuid verdwenen.

s Ochtends en ’s avonds met lichte cirkelvormige massages aanbrengen op de delen van het lichaam waar cellulitis voorkomt.

Beavita Vitalkost® (maaltijdvervanger)

Beavita Vitalkost®
Beavita Vitalkost® maaltijdvervangend poeder bevat soja-eiwit, mineralen en vitaminen en dekt de eiwitbehoefte met behoud van spiermassa tijdens een dieet. De vetverbranding wordt verder uitgeschakeld.

In te nemen bij elke maaltijd, verdund in water. Geschikt voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie.

Oenobiol® afslankingsactivator (voedingssupplement)

Oenobiol® afslankingsactivator
Oenobiol® afslankingsactivator is samengesteld uit Konjac-glucomannaan, een in water oplosbare vezel die na inname water kan absorberen en in de maag kan opzwellen, en die het effect van een snelle verzadiging bevordert. Als onderdeel van een vermageringsdieet helpt het om gemakkelijker gewicht te verliezen.

Neem 2 capsules met een glas water, ten minste 30 minuten voor de maaltijd. Ook verkrijgbaar in staafjes.

My silhouette van Nivea® (afslankende gel-crème)

My silhouette van Nivea®
Nivea® My silhouette, op basis van witte thee en anijsextract, maakt de huid die vatbaar is voor cellulitis (dijen, billen, heupen, enz.) slanker en strakker. Witte thee vertraagt het verschijnen van vetcellen door hun omvang te verminderen, terwijl anijsextract de productie van collageenvezels stimuleert, waardoor de probleemgebieden steviger worden.

Binnen acht weken aanbrengen door palperen en een- of tweemaal daags rollen op de aangetaste gebieden.

Mixa® Legging (afslankingskledingstuk)

Mixa® Legging
De Mixa® integrale legging is ondoorzichtig en waterafvoerend en bestaat uit micro-ingekapselde cafeïne die vet verbrandt en het vasthouden van water vermindert. De sinaasappelhuid is verminderd en het figuur is verfijnd.

Kan op elk moment van de dag of ’s nachts gedurende enkele uren worden gedragen.

Milical® puur eiwit (eiwitpoeder)

Milical® puur eiwit
Milical® puur eiwitpoeder bevat 91% eiwit en is rijk aan melkeiwit, vitamine A, D, E, kalium en magnesium. In het kader van een vermageringsdieet vergemakkelijkt het de vermagering en zorgt het voor een onmiddellijk verzadigend effect.

Om over hartige of zoete gerechten (gratins, quiches, taarten, enz.) te strooien of erin te verwerken. Hoeveelheid: 1 eetlepel.

Puressentiel® Droge Afslankolie

Puressentiel® Droge Afslankolie
De vochtinbrengende olie Puressentiel® bestaat uit 18 essentiële oliën die het onderhuidse weefsel desinfiltreren en de micro-circulatie stimuleren dankzij hun lipolytische eigenschappen. Wat is het resultaat? De olie verstevigt de huid, gaat het vasthouden van vocht tegen en bestrijdt kuiltjes.

Tweemaal per dag op de droge huid aanbrengen gedurende 2 maanden.

Juvamine® konjac ananas (voedingssupplement)

Juvamine® konjac ananas
Juvamine® afslankcapsules zijn gebaseerd op ananas en konjac, twee zeer effectieve vetverbranders, die bijdragen tot gewichtsverlies. Konjac, rijk aan glucomannaan, zet uit in de maag en vermindert snel het hongergevoel. Ananas, rijk aan bromelaïne, draineert het lichaam, bevordert de spijsvertering, verhoogt de vetverbranding en vernietigt cellulitisweefsel.

Neem driemaal daags, voor elke maaltijd, 2 capsules met een glas water, gedurende een week.

Djform® Haverzemelen (voedingssupplement)

Djform® Haverzemelen
In capsulevorm absorbeert en verwijdert Djform® haverzemelen een deel van de vetten en suikers die tijdens een maaltijd worden ingenomen. Het vermindert het aantal opgenomen calorieën en bevordert de verwijdering van vet en gewichtsverlies.

Neem 3 tot 5 haverzemelencapsules met een glas water, 30 minuten voor de maaltijd, gedurende 3 maanden.

Recent Posts