Xenical resultaten

Daphne Boters november 1, 2015 0

Xenical is een bewezen effectief afslankmiddel. Vooral de combinatie tussen een eiwitrijk of koolhydraat arm dieet en het gebruik van Xenical blijkt uiterst effectief. In dit artikel een toelichting op de Xenical resultaten gebaseerd op gebruikerservaringen en wetenschappelijk onderzoek.

Wetenschappelijke bewijzen werking Xenical

Xenical bevat de werkzame stof Orlistat. Van Orlistat is vastgesteld en bewezen dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Xenical gebruikers verloren meer kilo’s dan de groep die geen Xenical gebruikte. Dit onderzoek heeft plaatsgevonden onder gebruikers die een dieet combineerden met de Xenical tabletten.

Dit baseer ik op de review “Waht is the evidence with regard tot he effectiveness of orlistat” gepubliceerd door Nordmann A. Schweiz in het jaar 2000 (bron: www.ncbi.nlm.nih.gov)

Er zijn drie studies gedaan naar het effect van Orlistat. De uitkomsten van alle drie de studies toonden aan dat Orlistat resulteert in meer gewichtsverlies dan de placebo groep (mensen die geen Xenical gebruikten). Gemiddeld verloren de Xenical gebruikers 3,4 kilo meer aan lichaamsgewicht.

Zowel de gebruikers van Xenical als de placebo groep volgden een hypo calorisch dieet  ook wel crash dieet genoemd. Dit betekent dat ze minder dan 1.200 calorieën per dag consumeren. Overigens is een dergelijk dieet niet aan te raden als je wilt afvallen. Beter is om te kiezen voor gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Op de pagina over snel afvallen lees je op welke manier je een dergelijk voedingspatroon kunt samenstellen.

Overigens worden nog wel vraagtekens gezet bij de validiteit van de onderzoeken maar gezien het feit dat alle drie de studies dezelfde resultaten opleverden geeft dit wel een sterke indicatie dat Xenical een goede bijdrage levert aan gewichtsreductie.

Wat zeggen gebruikers over de resultaten

In het artikel over Xenical kopen ga ik uitgebreid in de ervaringen van gebruikers. Xenical gebruikers zijn over het algemeen heel positief over de resultaten. Als nadeel worden soms de bijwerkingen genoemd en ook zijn er natuurlijk altijd mensen bij wie Xenical niet het gewenste resultaat oplevert.

Xenical zou na de kuur moeten resulteren in een gewichtsverlies van minstens 5%. Is dit doel niet gehaald dan is het niet zinvol om nog langer Xenical te gebruiken. Ook met Xenical zul je niet veel afvallen als je ongezond blijft eten. Een ongezond eetpatroon kan dus niet gecompenseerd worden door Xenical het kan hooguit de calorie opname verminderen. Zit je echter ruim boven je calorieverbruik dan zal Xenical de hoeveelheid calorieën verminderen maar dan kan het best zo zijn dat je nog steeds boven de calorie verbruik zit. Dit betekent dat je zult aankomen in gewicht ondanks dat je Xenical gebruikt.

Blijkt de Xenical voor jou wel te resulteren in gewichtsverlies dan kan besloten worden om de kuur te verlengen tot dat je op het streefgewicht zit. In overleg met de arts wordt bepaald hoe lang het gebruik van Xenical gezond is en wenselijk is.

Tips voor betere afslank resultaten met Xenical

Afvallen staat of valt met een gezond eetpatroon. Xenical kan dienen als een goed hulpmiddel om extra kilo’s af te vallen. Om maximaal effect te halen uit het gebruik van Xenical kun je deze tips combineren met het gebruik van Xenical.

  • Drink minimaal tussen de 1,5 – 2 liter water per per dag. Water zuivert het lichaam en helpt de afvalstoffen sneller uit het lichaam af te voeren. Ook werkt water drinken verzadigend waardoor je minder snel honger hebt.
  • Koolhydraatarm eten. Kies eens voor een voedingspatroon waar zo veel mogelijk de snelle koolhydraten zoals suikers uit verwijderd zijn. Je zult zien dat de calorie-inname daarmee een heel stuk verlaagd kan worden zonder dat dit veel moeite kost.
  • Lichaamsbeweging draagt bij aan een hoger energie verbruik. Meer verbruik resulteert in sneller afvallen bij gelijkblijvende voedselconsumptie. Elke meter die je extra maakt resulteert daarmee in direct gewichtsverlies en opbouw van spiermassa.
  • Varieer in voeding. Probeer af te wisselen in voeding. Dit houdt eten lekker en zorgt er voor dat je voldoende gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. Je zult merken dat je al snel fitter en energieker wordt.

Direct en geheel online Xenical kopen kan via onderstaande knop:

 

Laat een reactie of vraag achter »