Met shakes afvallen: kruidvat heeft wat je zoekt

Daphne Boters december 4, 2016 0

Het is niet makkelijk en veel mensen houden er dan ook voortijdig mee op: gewicht verliezen. Je hebt een druk leven, weinig tijd en voor je het weet ben je zo een aantal kilo aangekomen. Dit gaat altijd veel sneller dan je denkt en het kost geen enkele moeite….

Dit geldt helaas niet voor overtollig gewicht weer kwijtraken! Er is echter een manier om af te vallen die veel minder inspanning kost dan je denkt: met shakes afvallen van kruidvat.

Ze zijn er in heerlijke smaken en zitten boordevol essentiële mineralen en vitaminen die je gezond houden. Ben je dus op zoek naar het doormiddel van shakes afvallen? Kruidvat is dan een goede keten om mee te beginnen. Veel mensen kiezen hiervoor, omdat het geen ingewikkelde recepten betreft en je gewoon je ontbijt en lunch met een shake vervangt.

Zo hoef je niet elke dag boodschappen te halen waar je nog nooit van gehoord hebt en kun je heel makkelijk met shakes afvallen! Kruidvat heeft verschillende merken en smaken in het assortiment. Het loont dus om daar eens een kijkje te nemen.

Met shakes afvallen: bij Kruidvat is dit heel eenvoudig

Snacks, vette happen en veel suiker zorgen voor gewichtstoename, of in ieder geval het behouden van je overtollige kilo’s. Omdat je geen tijd hebt om elke dag een moeilijk recept te volgen van een dieet, raak je dus nooit dat overtollige vet kwijt…

 

Met shakes afvallen, van kruidvat, realiseer je wél dat gewenste gewichtsverlies. Dit komt doordat een shake weinig calorieën bevat en je dus nooit teveel koolhydraten eet. Op die manier wordt het je gemakkelijk gemaakt om weer lekker in je vel te zitten, want iedereen weet dat dit begint bij een gezond gewicht!

De Kruidvat shakes zijn er in heerlijke smaken en zorgen ervoor dat je de juiste voedingstoffen binnen krijgt. Zo blijf je gezond, terwijl je tegelijkertijd gewicht verliest: heel eenvoudig!

Waarom is het dan zo makkelijk? De veroorzaker van overtollig vet is vrijwel altijd gerelateerd aan ongezond eten en niet genoeg beweging. Een gezonde levensstijl is daarnaast van belang voor zowel je fysieke als je geestelijke gezondheid. Maar iedereen weet dat het met een druk leven niet altijd even makkelijk is om gezond te eten en dus je gezonde levensstijl te onderhouden.

Daarom is doormiddel van shakes afvallen van kruidvat echt een uitkomst: een shake is snel te bereiden en vereist verder geen ingewikkelde handelingen. Het biedt voor iedereen de snelle oplossing voor gewichtsverlies.

Hoe werkt het precies?

Hoe werkt het nou precies, met shakes afvallen van kruidvat? Je neemt minder calorieën tot je dan je normaal doet. Je lichaam zal dan zijn reserves gaan verbranden -je lichaamsvet- om genoeg energie te hebben tijdens je dag.

De shake vervangt je ontbijt en je lunch en geeft je een vol gevoel, waardoor je maaltijd dus vervangen wordt met een minder calorierijke shake. Je avondmaaltijd mag je echter wel zelf bepalen en hoef je niet te vervangen. Veel mensen vinden met shakes afvallen van kruidvat daarom erg prettig.

Zorg ervoor dat je gezonde snacks neemt als je voelt dat je toch een beetje trekt hebt. Denk hierbij aan fruit en noten. Helemaal stoppen met eten of een sap kuurtje is niét de oplossing, terwijl veel mensen denken dat zo’n ‘crash dieet’ goed werkt. Daarnaast is het gewoon niet goed voor je lichaam om ineens de dagelijkse aanvoer van voedingstoffen te stoppen. Hoe verlies je nou op een gezonde manier gewicht?

  • langzaam opbouwen
  • dagelijks genoeg bewegen
  • niet te veel calorieën innemen
  • veel water drinken
  • weinig suiker en zout
  • gezond eten en drinken

Met de shakes afvallen van kruidvat: het past precies in een gezonde manier van afvallen. Zie het echter wel enkel als een zetje in de goede richting. Om niet weer aan te komen, zal je een van de boven genoemde punten moeten veranderen. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat je meer moet gaan sporten.

Anders krijg je het jojo-effect en heb je binnen de kortste keren de kilo’s er weer aan! Dan was de hele onderneming allemaal voor niets, met shakes afvallen. Kruidvat biedt veel informatie aan waardoor ook jij gezond kunt afvallen.

Het maken van een shake

Afvallen gaat vaak samen met diëten en diëten gaat vaak samen met ingewikkelde recepten en rare groenten. Hierdoor wordt je voordat je begint al ontmoedigt. Met shakes afvallen van de kruidvat is dit voorgoed verleden tijd! Je hoeft enkel 2 schepjes van de poeder shake toe te voegen aan 250 melk of yoghurt en dit goed te roeren. Zo is je ontbijt of lunch alweer klaar in een handomdraai en kan het afvallen beginnen.

Zorg hierbij dat je voldoende water of thee drinkt, zo’n 2 liter per dag. Dit helpt je lichaam om stoffen af te voeren die je niet nodig hebt.

 

Alternatief voor afvallen met shakes van Kruidvat

Waar afvallen met shakes van de Kruidvat niet in voorziet is jou helpen bij het aanpassen van je eetpatroon. Vaak is verkeerde (ongezone) voeding de basis voor overgewicht.

Een compleet dieet voorziet niet alleen in shakes maar ook in een stukje begeleiding naar een gezonder eetpatroon. Op deze manier blijven de kilo’s er ook op lange termijn af. Een dieet die een totaal oplossing biedt voor iedereen met overgewicht is het Vitadis dieet. Lees hier meer over het Vitadis dieet.

 

Laat een reactie of vraag achter »