Carbuloss

Daphne Boters december 24, 2013 43

Carbuloss is een dieetsupplement die je kunt gebruiken om snel af te vallen. Het idee van Carbuloss is dat het de koolhydraten uit je voeding blokkeert voor opname in je lichaam. Dit voorkomt daarmee dat je aankomt. Carbuloss wordt in Nederland steeds populairder en is ontwikkeld door dr. Oz. In dit artikel lees je meer over het product en gaan we in op objectieve gebruikerservaringen en hoe je het product moet gebruiken.

 Wat is Carbuloss precies?

Carbuloss kopenIngrediënten in Carbuloss zouden ervoor zorgen dat koolhydraten niet opgenomen worden in je lichaam. Doordat ze niet opgenomen worden krijg je dus minder calorieën binnen wat positief is voor je gewicht. In het product zitten de volgende ingrediënten:

 • Fabenol Max ofwel de witte nierboon. Dit ingrediënt voorkomt dat koolhydraten worden afgebroken in je lichaam en dat ze op natuurlijke wijze je lichaam weer verlaten. Het zou goed zijn voor je suikerspiegel.
 • Salaretin. Bekend ingrediënt die veel in Japan wordt gebruikt bij mensen met overgewicht en diabetes. Het zou goed zijn voor gewichtsverlies en verlagend effect hebben op je suikerspiegel.
 • Groene thee. Alom bekend als bron van aminozuren (belangrijk voor het functioneren van je lichaam) en vitaminen en mineralen. Erg gezond dus. Ook zou groene thee helpen bij het afvallen.
 • Bruine algen. Goed voor uw cholesterol en helpt bij het afvallen.

Sommige websites doen voorkomen dat je alles mag blijven eten zolang je maar Carbuloss gebruikt. Lekker blijven eten en Carbuloss zorgt er wel voor dat je niet aankomt. Dit klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het jammer genoeg ook. Je kunt alleen afvallen als je op de voeding let. Carbuloss kan je wel een extra zetje in de rug geven. Maar verwacht dus niet dat je kilo’s kwijtraakt als je ongezond en teveel blijft eten.

Carbuloss ervaringen

Carbuloss reviews zijn er genoeg te vinden op internet. Wij hebben het idee dat deze niet allemaal even betrouwbaar zijn. Aangezien wij je willen voorzien van objectief advies zullen we je de onzin verhalen besparen. Carbuloss is een gezond product waarvan niet wetenschappelijk is bewezen dat het ook echt helpt bij het afvallen. Wel wordt het product steeds populairder en dit komt toch echt door het feit dat mensen positieve effecten op hun gewicht ervaren als ze Carbuloss gebruiken. Wij raden daarom Carbuloss zeker aan maar wel in combinatie met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

Carbuloss dieet

Zoals gezegd is Carbuloss een dieetsupplement. Als je een dieet volgt helpt het om hierbij Carbuloss te gebruiken om net even wat extra af te vallen. Op onze website vind je diverse diëten die je kunt gebruiken.

Carbuloss en lipo 13

Carbuloss en lipo 13 wordt vaak samen gebruikt. Dit komt doordat beide producten elkaar versterken. Je kunt de capsules van Carbuloss en Lipo 13 gewoon naast elkaar gebruiken.

Hoe gebruik je het product?

De Carbuloss capsules neem je 30 minuten voor het eten in met een glas water. Maximaal mag je 3 capsules per dag innemen. Logisch zou zijn dit voor het ontbijt, lunch en avondeten te doen. Lipo 13 neem je ook in met water en aanbevolen wordt om van Lipo 13 2 capsules per dag te gebruiken. Het beste gebruik je het product 2 tot 3 maanden om een goed beeld te krijgen van het resultaat.

Carbuloss waar te koop

Je kunt Carbuloss via onze website voordelig kopen. Je bestelt bij een betrouwbare webshop (bekendste online drogist van Nederland) die snel levert en scherpe prijzen aanbiedt. Bestel je via onderstaande knop dan ontvang je een giga korting op de adviesprijs.

Heb je ervaringen met het gebruik (positief of negatief) deel ze dan met mij via het onderstaande reactie formulier.

Alternatief voor Carbuloss en Lipo 13

Ben je op zoek naar een dieet waarbij je gegarandeerd 3 tot 6 kilo zult afvallen. Wellicht heb ik dan het dieet voor jou gevonden. Lees hier alles over het de shakes van dieet pro.

 

43 Comments »

 1. g.m. van waardenburg februari 6, 2014 at 5:17 pm - Reply

  wat zijn de kosten voor uw product? carbulos en Lipo-13

  • Redactie Snelafvallenadvies.NL februari 6, 2014 at 6:04 pm - Reply

   Je kunt ze kopen voor € 49,95. Bestellen kan via de link op de pagina.

 2. Rhona februari 27, 2014 at 5:27 pm - Reply

  Kan ik deze 2 lipo 13 en xarbulos gebruiken als ik borstvoeding geef?

  • Daphne Boters februari 27, 2014 at 8:25 pm - Reply

   Hallo Rhona,

   Beste kun je de huisarts even raadplegen.
   Groet

 3. sara februari 28, 2014 at 2:07 pm - Reply

  Hallo,

  Ik heb vandaag de pillen binnen gekregen carbuloss en lipo 13, ik wil heel graag afvallen maar ben niet echt gemotiveerd. Dat komt omdat ik mij hele leven al 10 kilo te zwaar ben en nooit echt slank ben geweest. Ik hoop dat dit helpt ik weet me geen raad meer groetjes sarah

  • Daphne Boters februari 28, 2014 at 6:54 pm - Reply

   Hallo Sara,
   Hoopt dat het je lukt, wil je het me laten weten?

  • Daphne Boters maart 10, 2014 at 11:51 am - Reply

   Hallo Sarah,

   Heb je inmiddels al resultaten?

 4. Sarah maart 3, 2014 at 7:20 pm - Reply

  Via de link kun je niet lipo 13 kopen. Heb je hier ook een veilige link voor?

 5. roos maart 3, 2014 at 8:05 pm - Reply

  als je stopt met het product te gebruiken, kom je al die kilo’s er gelijk weer aan?

  • Daphne Boters maart 10, 2014 at 11:50 am - Reply

   hallo Roos,

   Dat ligt eraan of je gezond blijft eten. Op de homepage kun je lezen hoe je relatief eenvoudig gezonde eetgewoonten kan aanleren. Het zou zonde zijn dat de kilo’s er weer bij komen!

 6. samantha maart 3, 2014 at 10:51 pm - Reply

  Hoihoi
  Ik hen vandaag lipo 13 binnen gekregen
  Ook gebruik ik carbuloss. Kan ik ze gewoon allebei tegelijl in nemen of niet. En mag je lipo 13 ook voor je avond eten in nemen aangezien ik niet vaak ontbijt??

 7. cindy maart 5, 2014 at 6:44 pm - Reply

  Ik gebruik beide nu 3 weken en ben nog maar 2 kilo afgevallen. Ik eet gezond en beweeg maar bij mij helpt het nog niet veel. Ik blijf het nog wel ff gebruiken en zal de resultaten daarna met jullue delen.

  • Daphne Boters maart 10, 2014 at 11:48 am - Reply

   Hallo Cindy,

   Bedankt voor je bericht en leuk dat jij je ervaring wilt delen! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

 8. samantha maart 5, 2014 at 8:21 pm - Reply

  Hoihoi
  Ik heb vandaag lipo 13 binnen gekregen
  Ook gebruik ik carbuloss. Kan ik ze gewoon allebei tegelijk in nemen of niet. En mag je lipo 13 ook voor je avond eten in nemen aangezien ik niet vaak ontbijt??

  • Daphne Boters maart 10, 2014 at 11:47 am - Reply

   Hallo,

   Ja je mag het tegelijk gebruiken. Innemen met het avondeten is prima. Overigens is het niet verstandig om niet te ontbijten. Het is zaak om bij het wakker worden ook je stofwisseling op gang te brengen door te eten.

 9. santoes maart 7, 2014 at 12:57 pm - Reply

  Hoi Daphne,

  Ik heb de pillen net in huis maar vraag me af wat het beste dieet is om te volgen.
  Kun jij mij van advies voorzien?

  • Daphne Boters maart 10, 2014 at 11:45 am - Reply

   Hallo Daphne,

   Ja dat is heel persoonlijk. Zelf zou ik proberen jezelf een gezond eetpatroon aan te leren. Op de homepage van mijn website vind je een stappenplan hoe je dat kunt doen. Wil je een voorgeschreven dieet dan is Vitadis een optie. Wil je er geen geld aan kwijt dan kun je op google zoeken naar gratis diëten. Probeer ervoor te waken dat je niet meer dan 500 calorieën onder je dagelijkse behoefte gaat eten. Ik hoop dat ik je hiermee op weg heb kunnen helpen. Indien er vragen zijn stel ze gerust.

 10. simone maart 17, 2014 at 7:30 pm - Reply

  Hallo,

  Even een vraagje: de aanbevolen hoeveelheid van de dagelijkse pillen gelden die voor de wat zwaardere personen en voor de wat minder zwaardere personen?? ik ben zelf niet heel erg zwaar maar wil wel afvallen. Heb carbuloss en lipo-13 vandaag voor het eerst gebruikt met elk 1 pil. Ben bang dat als ik er twee van elk neem het een reaktie kan geven zoals hartkloppingen, of is dat niet aan de orde met 2 pillen van elk op een dag.

  Groetjes simone

  • Daphne Boters maart 24, 2014 at 3:11 pm - Reply

   Hallo Simone,

   In principe kun je geen hartkloppingen krijgen van Lipo 13 of Carbuloss. Het zijn producten die geen bijwerkingen hebben anders dan dat je mogelijk wat vaker naar het toilet moet.
   Groetjes,
   Daphne

 11. Sharoon maart 20, 2014 at 12:18 pm - Reply

  Hoi Daphne,

  Is het ook toegestaan om 2 pillen tegelijk in te nemen?

  Groetjes

  • Daphne Boters maart 24, 2014 at 3:09 pm - Reply

   Hallo Sharoon,

   Excuses voor de late reactie. Beste neem je gewoon 1 capsule, dit zou genoeg moeten zijn voor 1 maaltijd.

   Groetjes,
   Daphne

 12. Anneke maart 25, 2014 at 10:53 am - Reply

  Beste Daphne,

  Moet je de carbuloss en lipo 13 perse samen gebruiken of kan je ook afvallen met 1 van de pillen?

  • Daphne Boters maart 26, 2014 at 8:19 am - Reply

   Hallo Anneke,

   Nee je hoeft de producten niet persé samen te gebruiken. Afzonderlijk kan ook. Wel wordt gebruik in combinatie met dieet/gezond eten aangeraden voor de beste resultaten.
   Groetjes,
   Daphne

 13. shirley maart 28, 2014 at 7:25 am - Reply

  Hallo, ik gebruik carbuloss en lipo-13 nu 2 weken. Na 3 dagen leek ik een pond afgevallen te zijn. Alleen nu lijk ik alleen maar aan te komen. Weeg inmiddels 2 kilo zwaarder dan voor ik begon. Hoe kan dat?

 14. Sann maart 28, 2014 at 9:57 pm - Reply

  Hallo allemaal,

  Ik heb woensdag, nu 2 dagen geleden de Lipo 13 en carbuloss binnen gekregen.
  Normaal gesproken zou ik hier nooit aan beginnen, pillen enzo, maar ik ben altijd bezig met mijn gewicht en dan val ik een paar kilo’s af maar dan hou ik het niet vol en kom ik weer aan.
  Vorige week ben ik begonnen met een dieet.
  ’s morgens een eitwit shake, tussen de middag magere kwark met fruit er door en ’s avonds 1 aardappel, groenten en mager vlees en natuurlijk veeel water. (afgewisseld met koffie en thee)
  Hierdoor ben ik in 1 week 1,5 kg kwijt.
  Erg blij mee, maar we zijn er nog lang niet.
  Ik ben 25 jaar, 1.68 en 78KG.
  Het kost mij best veel moeite en ik hoop met de lip 13 en carbuloss het wat makkelijker te krijgen.
  En dit ervaar ik tot nu toe zeker!!
  Ik ben dus afgelopen woensdag begonnen, en na 2 dagen weer op de weegschaal gestaan, vandaag dus.
  Er is in 2 dagen 0,3 kg af.
  Nu weet ik niet of dat door mijn dieet komt of door de pillen of de combinatie ervan, maar ik ervaarde de afgelopen dagen dat mijn honger gevoel weg is.
  Ik lus natuurlijk wel wat, maar het echte honger gevoel of lekker honger gevoel is gewoon weg!!
  En daarom is mijn dieet makkelijker vol te houden.
  Ik kan nog niet zeggen of dit een aanrader is of niet.. ik gebruik het pas 2 dagen, ondanks dat ik tot nu toe erg tevreden ben wil ik nog even wachten met een echte oordeel.
  Wel wil ik zeggen dat je bij deze pillen wel gewoon met een dieet moet starten en niet gewoon alles eten wat je wilt want dan werk het echt niet. Ik sport 2 a 3 keer in de week. Ik zie de lipo 13 en Carbuloss echt als een hulpmiddel bij het dieëten.
  Ik hou jullie op de hoogte!

 15. Petra maart 30, 2014 at 8:47 pm - Reply

  Hoi Daphne, heb een vraag over lipo 13. Er zouden geen bijwerkingen zijn, maar er wordt op het potje wel gewaarschuwd voor mensen die allerlei klachten hebben…. Ik kan er verder niets over terug vinden op internet, zouden allemaal onschuldige bijwerkingen zijn, maar waarom wordt er dan wel gewaarschuwd voor mensen met luchtwegproblemen zoals ik. Wat kan ik het beste doen?? Groet Petra.

  • Daphne Boters april 1, 2014 at 9:36 pm - Reply

   Hallo Petra,

   Als je twijfelt bel gewoon even je huisarts om het voor de zekerheid te checken.

   Groetjes

 16. Bianca Boele april 2, 2014 at 12:27 pm - Reply

  Hallo,

  Ik ben afgelopen maandag begonnen met de lipo -13 en de carbuloss. 1 lipo ’s morgens en 1 voor de lunch. En de carbuloss 1 voor de lunch en 1 voor het avond eten. Ik hou erg van snoepen maar heb dat niet meer sinds ik de pillen gebruik. ik moet mij er nu toe dwingen om in ieder geval 1 snee brood tussen de middag te eten. Ik heb nu al veel meer energie. In plaats van op de bank te gaan zitten als de kids op bed liggen, ga ik nu nog even stofzuigen of sporten. Nu ik ook nog eens mijn maandelijkse periode heb waarin ik heel graag chocola eet, heb ik deze behoefte helemaal niet. Vind het zelf erg prettig. Daarnaast ben ik nu in 2 dagen 2,5 kg afgevallen. Ik wil dan ook 20 – 25 kg afvallen want ik heb een maatje meer…. maar het begin is er

 17. mami april 4, 2014 at 11:36 am - Reply

  Hoi,
  Als je een koohlydraat arm gerecht eet moet je dan ook carbuloss innemen?
  En als je met carbuloss en lipo 13 stopt wat gebeurd er dan met je lichaam kom je dan gelijk weer aan of ligt dat eraan wat je eet?

  groetjes a new mami

 18. cecilia april 8, 2014 at 5:46 pm - Reply

  goede avond .
  ik heb nu 1 week alleen lipo 13 gebruikt en ben al 1,2 kilo kwijt .daarben ik al heel blij mee , maar op aanraden heb ik nu ook carbuloss er bij betseld ben benieuwd hoe dit gaat werken , zit alleen met 1 ding op de enne site staat carbuloss voor de nacht rust in nemen en lipo 13 in de ochtend , en de andere zegt gewoon voor het eten ,, wie kan me helpen ?? groet ceciia

 19. Henk augustus 10, 2014 at 8:58 am - Reply

  Grappig die verhalen van verzonnen personen. Wie hier nog in gelooft gelooft ook in feeen en kabouters. Goed lezen om te beginnen: gezond eten EN pillen staat er in de aanwijzingen. Jaja, val je dan af hoe zou dat dan komen? Rara, misschien door gezond eten? Wat een oplichterij, het enige dat afslankt is je portemonnee. Ik ben 12 kilo afgevallen door gezond te eten, maar wel in een jaar tijd. Dit zal wel niet geplaatst worden, ook dat zegt al genoeg

  • Daphne Boters augustus 18, 2014 at 12:12 pm - Reply

   Hallo Henk

   Als je de pagina goed hebt gelezen heb je ook gezien dat ik heb geschreven dat Carbuloss wordt aangeraden in combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging.

  • Jojanneke Meulenbroeks januari 7, 2015 at 2:07 pm - Reply

   Het is wel geplaatst wat zegt dat dan:P?

 20. moon september 1, 2014 at 9:08 am - Reply

  Ik heb het 2 weken gebuikt en ben een kilo zwaarder, en heb last van hartkloppingen

 21. Sylvia oktober 27, 2014 at 1:43 pm - Reply

  Ik heb een maand de Lipo 13 en Carbuloss gebruikt en de eiwitshakes, maar ben niet afgevallen maar wel bijgekomen en zeker aan een dieet gehouden.
  Jammer dat weer een prodrukt niet werkt.
  Het wil niet lukken en zeker niet met deze pillen.

  • Daphne Boters oktober 31, 2014 at 7:19 pm - Reply

   Vervelend te horen dat het voor jou niet heeft gewerkt. Ik kan niet plaatsen waarom je niet bent afgevallen. Als je onder de dagelijkse caloriebehoefte blijft zou je in principe moeten afvallen als je overgewicht hebt?

 22. Angelique november 7, 2014 at 12:57 pm - Reply

  Ik gebruik zware medicijnen voor mijn epilepsie. Is dit product dan wel veilig voor mij.

 23. Jojanneke Meulenbroeks januari 7, 2015 at 2:05 pm - Reply

  Hallo,
  Ik heb gisteren een potje lipo 13 en carbuloss besteld. Ik zie verschillende reviews op internet dus ben benieuwd. Het is mij alleen nog onduidelijk wat de beste manier is om deze 2 te combineren,

  Wanneer moet ik ze nou precies innemen voor het beste resultaat??

 24. Noortje maart 10, 2015 at 11:34 am - Reply

  Ben er sinds gisteren mee begonnen dus ik ben benieuwd of het helpt. Ik weeg nu 77.7 op een lengte van 1.74. wil ongeveer 7-10 kg afvallen.

  Hou jullie op de hoogte

  • Daphne Boters mei 3, 2015 at 10:03 am - Reply

   Hallo Noortje,

   Mooie doelstelling, ben benieuwd naar je ervaringen!
   Groetjes

 25. Ilona augustus 3, 2015 at 12:55 pm - Reply

  Hallo Daphne,

  Ik heb Carbuloss en Lipo-13 besteld.

  Nu hoor ik veel verschillende manieren om deze in te nemen. Carbuloss in de ochtend en Lipo-13 in de avond. Ochtend en middag Carbuloss en Middag en avond Lipo-13 en dan weer andersom.

  Wat is naar jouw idee de beste manier om de twee producten te gebruiken.

  En als je eens flink zondigt, dan kan je toch ook 1 van de twee gebruiken om die specifieke maaltijd te blokken, is dat dan carbuloss of Lipo-13?

  Ik zou graag 5-7 kilo willen afvallen.

  Groeten Ilona

 26. Sjow november 12, 2015 at 10:03 am - Reply

  Hallo daphne, ik wou vragen of je de pillen van Carbuloss zo moet in nemen of alleen doe poeder die erin zit?

  • Daphne Boters november 13, 2015 at 2:16 pm - Reply

   Helemaal in zijn geheel innemen.
   Groetjes

Laat een reactie of vraag achter »